Spring til indhold
“Information management” consists of all the tools through which organizations collect data, and then extract intelligence or automate processes from this information.- Steinar Sønsteby / CEO of Atea ASA (Group)

Succesfuld dataudnyttelse bunder i stærke partnerskaber

Offentlige og private virksomheder har i en årrække fået det samme at vide: Hvis de bare bearbejder og transformerer deres data til indsigt, ligger der nye indtægtsmuligheder og mere effektive processer og venter for enden af regnbuen.

Men mange organisationer er med rette i tvivl om, hvor de skal begynde. For hvordan skal de voksende mængder data indsamles og struktureres, så de giver mest mulig værdi for medarbejdere og kunder? 

Og hvilken dataplatform passer lige nøjagtig til dine data og din organisation, hvis bæredygtighed og ressourceoptimering er ’must have’ parametre.  

Derfor har vi givet os selv en mission; hos Atea vil vi være den partner, der konkret viser dig, hvordan ny digital teknologi og brugen af data på strategisk plan kan forløse vækstpotentialet i netop din organisation.

 

RPA

Atea er specialiseret i forskellige Robotic Process Automation platforme. Alt efter jeres ønsker og forretningsbehov, finder vi den bedste løsning.

 

Blockchain

Blockchain skaber større indsigt i dit produkt og alle de aktør-transaktioner, der knytter sig til produktion og logistik. 

Dataplatform 

Med cloud får du effektive muligheder for at udvikle din forretning. Se her, hvordan vi kan hjælpe dig med cloud services i trygge hænder.

IoT

Internet of Things gør din private eller offentlige virksomhed i stand til at træffe intelligente beslutninger på baggrund af data og brugervenlige IoT-platforme.

Hvordan kommer du bedst i gang med at bruge dine data?

Sådan hjælper Atea kunderne med det få mere værdi ud af data​

 

smart city IoT

Kommune bygger IoT-sensorer

Øget livskvalitet i byer og bygninger. Skræddersyede kommune-workshops til bl.a. Hjørring Kommune bringer nyt liv til drømmen om at bruge data.

 

 

vejsalter

Her er asfalten altid online

Temperatursensorer, langtrækkende IoT-netværk og cloud-baseret teknologi fra Microsoft Azure gør vintertjenesten i flere af landets kommuner endnu mere effektiv.

 

smukfest

Den intelligente skov

Smukfest er et højteknologisk laboratorium. Et banebrydende IoT-netværk midt i Bøgeskoven gør nu festivalen endnu mere tryg og sikker for både publikum og  medarbejdere.

 

Region Nordjylland case

Region Nordjylland

Telemedicinsk storskala-projekt gør i dag den enkelte borger i stand til at mestre kroniske sygdomme via hjemmemonitorering. Det øger trygheden og livskvaliteten for den enkelte borger.

 

Webinar - Værdien af data

Rammeaftaler for SKI – skab den optimale dataplatform med Atea​

Med vores bredtfavnende kompetencer kan vi sammentænke en række offentlige kerneydelser såsom cloud, it-sikkerhed, hardware, software og konsulentydelser. Dermed får det offentlige - og i sidste ende borgerne - mest mulig ud af SKI-aftalerne.

Du har sikkert i dag en eller flere SKI-aftaler, men får du det optimale ud af dem, og får du reelt brugt de rådata, dine løsninger stiller til rådighed, til at videreudvikle jeres services?

Vi vil gerne være med til at udvikle dine data og gøre dem til betroede data, hvorfra du kan træffe endnu mere kvalificerede beslutninger – til gavn for din infrastruktur og ikke mindst borgerne.

Lad os tage en dialog om hvad dine data kan gøre for dig.

 

Book et møde og hør mere om dine muligheder

 

Sæt dataindsamling og eksekvering på dagsordenen sammen med os.

 

 

 

Kristjan Hugosson

 

- Kristjan Hugosson

Director Information Management