Webinarer om Digitalisering

Hvorfor er velfærdsteknologi ikke bare en ”skal”-opgave?​​

KL har sammen med Deloitte dokumenteret det, vi hos Atea har vidst i mange år: Indførelsen af velfærdsteknologi er et helt afgørende element, når kommunerne de kommende år skal opretholde serviceniveauet til stadigt flere plejekrævende borgere.

På dette webinar klæder vi de kommunale sundhedspolitiske udvalg på til at træffe afgørende beslutninger om digitale velfærdsløsninger - beslutninger, der vil komme til at påvirke de kommende års serviceniveau.

Men først og fremmest stiller vi spørgsmålet: "Hvorfor er velfærdsteknologi ikke bare en "skal"-opgave?

Det Fleksible Læringsrum

Del 1: Det fleksible læringsrum - læringsglemsel og kreativitet

De seneste måneder har uddannelsesinstitutioner i hele verden arbejdet intenst for at stilladsere elevernes læring under helt nye og udfordrende vilkår.

Det har affødt eksperimenter og nye ideer i et hidtil uset tempo og åbnet for en række spørgsmål til både pædagogik og brugen af teknologi i undervisningen.

Dette webinar henvender sig til dig der arbejder med skoleledelser, vejledere og lærere.

 

Del 2: Blended learning - Læring foregår alle vegne

Vær med når Apple og Atea over to webinarer stiller skarpt på “Det Fleksible Læringsrum” og de første erfaringer fra en ny tid. De seneste måneder har uddannelsesinstitutioner i hele verden arbejdet intenst for at stilladsere elevernes læring under helt nye og udfordrende vilkår.

Det har affødt eksperimenter og nye ideer i et hidtil uset tempo og åbnet for en række spørgsmål til både pædagogik og brugen af teknologi i undervisningen.

​​