Webinarer om Modern Workplace

Microsoft Teams kan mere end du tror

Vi står midt i verdens største virtuelle eksperiment, hvor vi alle skal lære at bruge, dele viden og ikke mindst arbejde sammen i virtuelle rum i forbindelse med udbruddet af Corona virus i hele verden. Det er derfor uhyre vigtigt at vi bruger værktøjer og platforme, der med en tæt integration med de øvrige applikationer vi ellers bruger, kan hjælpe os med dette på en sikker, hurtig og ikke mindst brugervenlig måde.

Værktøjerne må ikke hindre os i at arbejde tæt sammen med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder, da det er det, der skal sikre os succes fremover.

Deltag på dette Microsoft Teams webinar, så du selv kan opleve hvor nemme og effektive disse værktøjer er.

Microsoft Virtual Desktop - Arbejd sikkert, tilgængelig og mobilt i skyen

I samarbejde med Microsoft afholdte Atea et webinar om Windows Virtual Desktop. Det virtuelle skrivebord giver dig mulighed for at køre et komplet og virtuelt Windows 10 i skyen. Den virtuelle platform er fuldt ud supporteret med den service og de samme gode brugeroplevelser, du i forvejen kender fra Microsoft Office 365. Med Windows Virtual Desktop har du bl.a. fuld support på Microsoft 365 samt på applikationer såsom Onedrive og Teams – uanset arbejdslokation og enhed. Du kan desuden virtualisere enkelte applikationer efter eget ønske.

Windows Virtual Desktop sikrer, at dine medarbejdere kan arbejde hjemmefra, uden at de kommer til at udgøre en sikkerhedsrisiko. Dermed kan du bruge dine og virksomhedens it-ressourcer på at styrke kerneforretningen i stedet for at skulle håndtere og ajourføre dine egne omkostningstunge og komplicerede platforme.

Microsoft Power Platform

Med Microsoft Power Platform får i en række powerfulde, innovative og intelligente byggeklodser, der kan være med til at gøre jeres dataplatforme og applikationer mere powerfulde, håndterbare og økonomsik fordelagtige.

Med løsningen kan I eksempelvis analysere data, opbygge løsninger, automatisere processer og oprette virtuelle agenter. Dens brugervenlighed skaber en innovationskultur, der hjælper jer med at realisere uudnyttet forretningsværdi, du ikke før havde adgang til!

Automatisér og dokumentér med Red Hat og Ansible Automation Platform

På dette webinar demonstrerer vi, hvordan du med Ansible gør det nemmere at få styr på denne slags opgaver, samtidigt med at du får dokumenteret processerne bag.

Når en playbook først er skrevet, kan den gentages så mange gange det kræves, uden at det kræver specialiseret viden. Fordi Ansible spænder så bredt, er det muligt at automatisere opgaver på tværs af systemer og platforme. Linux, Windows, Cisco, VMware og Azure er blot en håndfuld af de steder, hvor Ansible kan benyttes.​

I sin simpleste form er Ansible et værktøj, der kan benyttes til at køre kommandoer på computere. Det, der gør Ansible specielt, er, at det er nemt at komme i gang med, og at det ikke kræver software på dine computere.

 

Optimér dine interne processer med Microsoft 365 og WorkPoint

Del 1: Digitalisering af processer baseret på Microsoft 365

Del 2: Organisatorisk implementering

Del 3: Workpoint i praksis

Del 4: Workpoint kundecase

 

The Next Normal - PC-arbejdspladsen som en service!

Gentagne Corona nedlukninger har øget behovet for at åbne interne systemer for adgang fra hjemmekontorer.

Den virtuelle arbejdsplads løser mange opgaver men der er også mange ting man skal være opmærksom på for at udnytte potentialet fuldt ud og frem for alt bevare høj IT sikkerhed.