Webinarer om Software

Power Apps: Forvandl gode idéer til stærke applikationer

Give everyone the power to build the apps they need with advanced functionality previously only available to professional developers - and still keep full control through clear governance and security. On this webinar you will get an introduction to how to get started with low code and increase you innovative edge by use of Power Apps.

Microsoft Power Platform

Med Microsoft Power Platform får i en række powerfulde, innovative og intelligente byggeklodser, der kan være med til at gøre jeres dataplatforme og applikationer mere powerfulde, håndterbare og økonomsik fordelagtige.

Med løsningen kan I eksempelvis analysere data, opbygge løsninger, automatisere processer og oprette virtuelle agenter. Dens brugervenlighed skaber en innovationskultur, der hjælper jer med at realisere uudnyttet forretningsværdi, du ikke før havde adgang til!

Automatisér og dokumentér med Red Hat og Ansible Automation Platform

På dette webinar demonstrerer vi, hvordan du med Ansible gør det nemmere at få styr på denne slags opgaver, samtidigt med at du får dokumenteret processerne bag.

Når en playbook først er skrevet, kan den gentages så mange gange det kræves, uden at det kræver specialiseret viden. Fordi Ansible spænder så bredt, er det muligt at automatisere opgaver på tværs af systemer og platforme. Linux, Windows, Cisco, VMware og Azure er blot en håndfuld af de steder, hvor Ansible kan benyttes.​

I sin simpleste form er Ansible et værktøj, der kan benyttes til at køre kommandoer på computere. Det, der gør Ansible specielt, er, at det er nemt at komme i gang med, og at det ikke kræver software på dine computere.