Webinarer om it-sikkerhed

Hvem kender dine svagheder bedst - dig selv eller hackerne?

Cyberkriminelle bliver kontinuerligt bedre til at finde og udnytte svagheder. Derfor er det vigtigere end nogensinde før med et opdateret og nøjagtigt billede af alle de potentielle sårbarheder i din infrastruktur. '

Vi introducerer derfor en ny og langt mere proaktiv og effektiv beskyttelse af dine aktiver. Løsningen hedder Attack Surface Management.

Vi vil på dette korte webinar vise dig, hvordan du og dit team med Attack Surface Management automatiserer dine sårbarhedsanalyser i én og samme løsning. Resultatet er et kontinuerligt og retvisende billede af hele organisationens angrebsflade. Dermed kan du fokusere proaktivt på de indsatser, der skal lukke hullerne i sikkerheden, inden de bliver udnyttet.

Værterne er Ronnie Abrahamsen og Claus Jensen-Fangel

Opnå frihed og fleksibilitet i fin infrastruktur med Red Hat OpenShift Container Platform

Vi har alle en ambition om at yde solide, professionelle arbejdspræstationer - hver dag! Men hvad sker der, hvis jeres infrastruktur ikke skaber optimale forudsætninger for fremdrift og fleksibilitet?

Cloud-udbydernes ofte uoverskuelige markeds- og leverandørbetingelser er i konstant forandring - mere end nogensinde før! Det gør, at vi kan føle os låst til én cloud-udbyder, også selvom de førnævnte betingelser ikke er tilstrækkelige eller optimale for jeres virksomhed. Men der findes faktisk en måde, hvorpå I kan løsrive jer fra ”én-leverandør"-tankegangen og derved tage magten tilbage over jeres eget setup.

På vores Red Hat Cloud Webinar viser vi, hvordan I med en forholdsvis lille investering kan løsrive jer fra kun at have én hybrid cloud-leverandør til frit at kunne vælge mellem fx AWS, Azure, IBM cloud, Google Cloud eller jeres eget datacenter.

Det giver dig serveretten, når forholdende ændrer sig. Og det vil de gøre!

Den sikre hjemmearbejdsplads med Microsoft Security