Spring til indhold
Pressemeddelelse 03-10-2019

Atea vinder af HR-prisen 2019

Atea er blevet tildelt HR-prisen 2019 for sætte fokus på mental trivsel blandt Ateas medarbejdere.

Atea har i dag høstet en stor anerkendelse for virksomhedens fokus på medarbejdernes mentale trivsel. På det årlige Træfpunkt HR, som Dansk HR afholder i Øksnehallen i København, er Atea blevet tildelt HR-prisen 2019 foran de andre nominerede virksomheder Danfoss Drives, Kromann Reumert og Pascal A/S.

 

”Vi er naturligvis utrolig glade og stolte over at modtage HR-prisen 2019 for vores arbejde med mentalt trivsel i Atea. Det er kulminationen på den indsats, der har stået på gennem længere tid, og som hele organisationen har bakket op om. Vi er meget taknemmelige over, at det arbejde nu bliver bredt anerkendt med denne pris,” siger Annette Otto, HR-direktør i Atea, der sammen med projektleder Jeanette Sylvest modtog prisen torsdag eftermiddag i Øksnehallen i København.

 

Ateas HR-afdeling har vundet prisen for en dedikeret indsats med at sætte fokus på mental trivsel blandt Ateas 1.500 medarbejdere i Danmark. Projektet har formået at rykke ved måden, der tales om mental trivsel på hos it-leverandøren, herunder en mere åben dialog omkring svære emner som stress og mistrivsel.

 

Indsatsen omkring mental trivsel er bare ét element i en større HR-indsats, som hedder Energi i hverdagen, der siden 2016 har haft som mål at skabe rammer for og inspiration til, at alle medarbejdere kan opnå endnu bedre fysisk, mental og social trivsel.

 

Indsatsen har igennem årene bestået af mange forskellige temaer med både traditionelle tilbud som diætistforløb, gå-hjem-møder om antiinflammatorisk kost, træningshold og skridt-konkurrencer, samt lidt mere utraditionelle tiltag som søvnworkshops, folkedans, lørdagsforedrag for familier med teenagere, småkage-bage-kit, julepyntskonkurrence og fokus på sociale relationer via samtalekort i kantinen.


”Vi er ikke i tvivl om, at vores egne medarbejdere sætter pris på de mange tilbud, der kan være med til at skabe en sammenhængende og sund hverdag. Men det er naturligvis ekstra glædeligt, når andre også har lagt mærke til vores indsats og måske kan lade sig inspirere til at gøre noget lignende for deres medarbejdere,” siger Annette Otto fra Atea.

 

Prisen er siden 1997 blevet tildelt virksomheder, der udmærker sig på hr-området, herunder blandt andre ISS, IKEA, Falck, SEB Pension og Vestas.

 


For yderligere information

Morten Felding, administrerende direktør

E-mail: Morten.Felding@atea.dk

Telefon: +45 30 78 01 00