Spring til indhold

Visionære, digitale løsninger vender op og ned på kundeoplevelsen

Med moderne LED-teknologi og digital skiltning kan du nu - langt hurtigere og mere effektivt end tidligere - formidle klare budskaber og give et varigt billede af, hvad lige præcis du og dine medarbejdere står for.

 

'

Chr. Hansen - fuld fart på Teams og forretningen

CO2-reducering på 70 procent inden 2030​

 

2030 er kun 10 år ude i fremtiden og målsætningen om en reduktion på 70% understreger, at målet ikke bliver nået ved at fortsætte i vores gamle vaner. Vi venter på de helt store banebrydende teknologier, der med ét kan vende skuden. Men mens vi venter, er der faktisk allerede muligheder for enorme CO2-besparelser i danske virksomheders klimaregnskaber, der samtidigt kan aflæses direkte på bundlinjen. ​

 

 

Bæredygtighed whitepaper

Den hybride arbejdsplads 2.0

En global pandemi har gjort danskernes fremtidige arbejdsliv til genstand for betydelig diskussion – ikke kun i den offentlige debat, men også internt i virksomhederne blandt medarbejdere og ledere. For skal vi fortsætte med at arbejde hjemmefra – selv efter en genåbning af samfundet?

Vi har spurgt et bredt udsnit af danskerne om, hvordan de mener fremtidens hybride arbejdsliv skal se ud. Tallene afslører, at den hybride arbejdsmodel i disse måneder er kommet for at blive. Hent rapporten her og bliv klogere på løsningerne samt både de positive og negative aspekter ved vores hjemmearbejde.

 

 

hybrid arbejdsplads rapport

Digitale arbejdspladser, der sikrer at medarbejderne kan arbejde overalt

Moderne virksomheders IT-systemer skal være adaptive og skalerbare med software- og hardwareløsninger, der sikrer sammenhæng mellem mobilitet, produktivitet og sikkerhed uden at kannibalisere på den gode brugeroplevelse. 

Med Danmarks bredeste kompetencer inden for komplette IT-økosystemer er netop dét vores spidskompetence. At skabe digitale arbejdspladser, der sikrer at medarbejderne kan arbejde overalt - fra kontoret, på farten eller remote.

 

 

Den digitale arbejdsplads

Workspace infografik

 

 

Atea gør det let at handle SKI-godkendt

 

Lyt til medarbejdernes præferencer

Digital mobilitet og arbejdsglæde er afgørende for din virksomheds produktivitet og innovationsevne. Vi har undersøgt fordele og ulemper i forbindelse med levering af en optimal digital arbejdsplads, og alle pilene peger i samme retning: lyt til dine medarbejderes præferencer.

 

7 digitale sandheder

300 it-chefers tanker komprimeret til 7 digitale sandheder

Hvordan IT kan bidrage endnu mere til private og offentlige virksomheders forretning og kerneydelser – trends, facts og viden udviklet specifikt for at hjælpe med at frigøre potentialet i hverdagens IT.

 

Vi skaber digitale arbejdspladser i samarbejde med markedets største aktører

 

 

Apple

 

 

 

Cisco

 

Citrix

 

 

Dell

 

HP

 

Lenovo

  

microsoft